Eyecab: van communicatieadvies tot creatieve ontwerpen

"Wij gaan altijd een stapje verder"


Over Eyecab Communicatie Adviesbureau

Eyecab is een full service communicatieadviesbureau. We werken in een team met 100% gemotiveerde en betrokken collega's. U merkt dat vanaf het moment dat u contact met ons opneemt: korte lijnen, direct antwoord op uw vragen of e-mails, daadkrachtig.

Wij kunnen uitstekend uw wensen vertalen in een helder en praktisch communicatieadvies. Vanuit onze ervaring en inlevingsvermogen kunnen we u snel laten zien op welke manier het beter kan. We werken hands-on: u heeft een wens of probleem, wij pakken het direct aan. Van een folder of (personeels)magazine tot een intern communicatieplan of marketingstrategie. We werken snel, correct en efficiënt. Veel van onze relaties prijzen ons omdat wij niet alleen kwalitatief hoogwaardige producties maken, maar zeker ook omdat wij ze ontzorgen. Wij gaan altijd een stapje verder dan een gemiddeld bureau. Is een project in onze handen, dan weet u dat het goed komt.


Interactief online

We ontwerpen websites en digitale magazines. We zorgen voor tekstuele en visuele content en een heldere structuur. Bij nieuwe sites of edities zorgen we voor de juiste formule die uw doelgroep aanspreekt.

Printdesign

We produceren magazines reclamefolders en brochures, personeelsbladen en catalogi. We kijken naar uw doel en doelgroep. We kunnen u volledig ontzorgen van idee tot en met productie.

Branding

We kunnen uw huisstijl volledig ontwerpen of restylen. Omdat de huisstijl doorgaans op uiteenlopende dragers voorkomt, zorgen we voor een gestructureerd plan van aanpak bij de implementatie van de nieuwe huisstijl.

Tekstproducties

Woorden kunnen beelden versterken, mits deze woorden goed gekozen zijn. Wij schrijven teksten voor u voor uiteenlopende media zoals websites, mailings, advertenties, brochures en magazines.

Communicatieadvies

Wij maken voor u in een helder plan inzichtelijk waar knelpunten zitten en hoe u deze kunt oplossen. Samen kunnen we de juiste middelen inzetten om het plan tot uitvoering te brengen en uw doel te bereiken.

Optimalisatie

Wij maken uw website vindbaar voor uw doelgroep. We maken heldere afwegingen tussen organische en betaalde vindbaarheid. Ons uitgangspunt voor u is: quick wins first.